Kısa Özgeçmiş

Genel Başkan Fethi KÜÇÜK
Fethi
        Kur’an Aşıkları Derneği (KA-DER) genel başkanı Fethi KÜÇÜK 16.05.1954 tarihinde Şanlıurfa merkez Yarımtepe köyünde doğdu. İlkokulu bu köyde bitirdi. Dini eğitimini medresede aldı.1976 yılında Adana İmam- Hatip Lisesi’nde mezun oldu. Aynı sene girdiği üniversite sınavında ODTÜ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi) Makine Mühendisliği bölümünü kazandı. Aynı tarihte Gaziantep merkez Düztepe camisine kadrolu imam-hatip olarak atandı. Sırasıyla bu ilimizdeki Düztepe, Kavaklık ve Dülükbaba camilerinde görev yaptı.
        Üniversiteden mezun olduğu 1983 yılına kadar yedi sene sürecek olan üniversite öğrenciliği ile cami imamlığını beraber yürüttü.
        Bu arada toplumun ve özellikle öğrencilerin manevi duygularını kuvvetlendirmeyi amaçlayan MTTB (Milli Türk Talebe Birliği) Gaziantep şubesinde ikinci başkan sıfatıyla aktif görev aldı.
        6 Ocak 1987 tarihinde son görev yaptığı Dülükbaba camisi imam-hatiplik görevinden istifa edip bir süre serbest mühendis olarak çalıştı.
        1988 yılında Şanlıurfa DSİ XV. Bölge Müdürlüğü Merkez Atölye şefliğine atandı. Bu esnada müstear bir isimle gazetelere dini makaleler yazdı. 2002 yılında bu kurumdan emekli oldu.
        Emekli olduktan hemen sonra sırasıyla Şanlıurfa ilinde bulunan Vali Karacan camisinde, İmam Bakır camisinde, Ümmügülsüm camisinde fahri imam hatip olarak görev yaptı. Bu görevleri esnasında birçok öğrenciye Kur’an-ı Kerimi öğretti.
        Toplumun faydasına sunduğu basılmış eserleri şunlardır.
           1)  Kur’an-ı Kerim ve Yansımaları
           2) Hadisler Deryasından Bir Katre Su
           3) Peygamberimiz (s.a.v)’in dilinden Dualar ve Zikirler
        Orta derecede Arapça, iyi derecede İngilizce bilen Fethi KÜÇÜK birisi erkek, ikisi kız olmak üzere üç çocuk babasıdır.