Başkanımızın Eserleri

2- Kur’an-ı Kerim’i öğrenme,
       3- Kur’an-ı Kerim’i öğretme,
       4- Kur’an-ı Kerim’i çok okumanın fazileti
gibi konular güvenilir kaynaklara dayanılarak en ince teferruatına kadar, değişik eşya benzetmeleri ile çöldeki deveden tutun günümüz bilgisayarına kadar olan eşyalarla kıyaslanarak anlatıldı.
        Bu kitap her vatandaşın rahatlıkla okuyabileceği kolay ve anlaşılır bir dille yazıldı. Kaynaklar ayet ve hadislerin hemen bitiminde verilerek kitap sıkıcı olmaktan kurtarıldı.
      Bu kitabın yazılış gayesi dünya serveti elde etmek için değil, faydalanılan bir eser ” olarak amel defterimizin açık kalmasını sağlamak içindir. Aslında bu yolda ne kadar para ve ne kadar zaman harcansa yine de azdır.
     Kusur ve hata benden, bağışlama, muvaffakiyet ve hidayet Allah’tandır.

2 Hadisler Deryasından Bir Katre Su

adlı bu kitapta;
     Abdest, namaz, anne baba hakkı, İslam’da düğün şekli, karı koca hakları, tesettür, akraba ilişkileri, komşuluk hakları, iyi arkadaş kötü arkadaş, intiharın yasaklanması, Peygamberimizin güzel ahlakından bazı örnekler ve hadislerle Peygamberimizin vefat anı gibi konular işlenmiştir.
      Bu kitabın özellikleri
      1- Kolay ve anlaşılır bir dille yazıldı.
   2- Konular işlenirken ayet ve sahih hadislerle desteklendi. Kaynaklar hadis-i şeriflerin hemen bitiminde verildi.
      3- Vaizlik, imamlık ve irşad görevi yapan kardeşlerimize küçük bir kaynak olmasına çalışıldı.
   4- En önemlisi dünya menfaati gözetilmeksizin, sadaka-i cariye olması niyetiyle yazıldı.

3    Peygamber Efendimizin

Dilinden DUALAR

adlı bu kitapta;
       Kütüb-ı Sitte’yi incelerken kendi kendime düşündüm. Sahabeler hayatlarını nasıl değerlendirmişler, ibadetlerden nasıl lezzet almışlar, dualarla ilahi rahmete nasıl yönelmişler, bu rahmet hazinesine yaklaşarak nasıl elleriyle adeta ilahi rahmeti devşirmişler? Zaten birer yıldız gibi olan sahabe-i kirama da böyle bir hayat yakışırdı.
        Efendimizin teheccüd namazında yaptığı duadaki teslimiyeti, ilahi feyz kapsama alanına girdiği anları, Rabbine arz ettiği sığınma niyazlarını ve bir peygamberin kalbinin kaymasına karşı duyduğu endişeyi düşünmek adeta insanı ilahi feyz deryasına daldırıyor. İşte bunları ve daha fazlasını bu kitapta bulacaksınız.
        Aslında bir Müslüman ne kadar çok dua bilir ve hayatını ona göre şekillendirirse o kadar iyidir. Ama en azında bir günlük duaları bilmesi de yeterlidir. İşte bu kitapta bir Müslümana bilmesi ve her gün kullanması gerekli olan bir günlük duaları bulacaksınız.
        Dualarımızın kabul olması dileklerimizle.
        “Kelime Anlamlı, Kısa Tefsirli, Hafızlara Rehber Kur’an-ı Kerim” isimli tek ciltlik bir eser üzerinde uzun yıllardır çalışıyor. Bitme aşamasına gelmiştir. Dua buyurun. İnşallah bitir de toplumun istifadesine sunarız.