Bu günlerde Türkiye  ve onun başındaki hükümet büyük bir komplo ile karşı karşıyadır. Dış güçler; ekonomisini düzlüğe çıkararak İMF’ye olan borcunu sıfırlamış, yıllardır çözülemeyen ve kangren bir duruma gelmiş terör belasını çözmek için barış sürecini başlatmış,ve en önemlisi dünyadaki mazlum müslüman ülkelere ağabeylik yapacak bir noktaya gelmiş bir hükümeti rahat bırakmazlardı. Nitekim öyle de oldu.Başbakanımız sayın verdiler. Bunun için akılalmaz oyunlar, olmadık entrikalar, uluslararası komplolar  Recep Tayyip Erdoğan’ı ve onun hükümetini alaşağı etmek için küresel linç harekatın startını tezgahladılar.Önce Gezi Parkı olayları,şimdi de 17 Aralık 2013 tarihli komplo. Bu son oyunu da maalasef içerdeki bazı saf müslümamları maşa olarak kullanarak sahneye koydular. Kur’an Aşıkları Derneği Genel Başkanlığı olarak bu komploları anlıyor ve esefle izliyoruz.
         Demokratik hakların kullanımı açısında her türlü girişimde bulunduğu için, yıllardır bir türlü çözülemeyen terör belasını çözmek için elini taşın altına koyduğu için, ekonomi noktasında ülkeyi dünya ülkeleri arasında saygın bir noktaya getirdiği için, zerre kadar dahi olsa devlet malını yemeyeceğine inandığımız için ve en önemlisi Kur’an ilminin artırılması için Kur’an-ı Kerim dersini ve Peygamberimizin hayatı dersini seçmeli ders olarak bütün okullara koyarak adeta buraları birer Kur’an kursuna çevirdiği için başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve onun hükümetini Kur’an Aşıkları Derneği Genel Başkanlığı olarak elbette destekliyoruz.İnanıyoruz ki: “…Allah mü’minlerin dostudur.” (A.İmran,68) Dostunu yüzükoyun bırakmaz. “…vekil olarak Allah yeter.” (Nisa,81) Yetek ki O’nun vekâletine layık olalım. Yine doğru duvarın  yıkılmayacağını da çok iyi biliyoruz.
         Bütün kutsal değerler hürmetine Rabbim başbakanımızı ve onun ekibini her türlü kaza ve musibetlerden korusun.Allah yar ve yardımcıları olsun. Ülkemiz üzerinde dolaşan fitne bulutlarını bertaraf etsin. Suriye’deki iç savaşı ve İslam coğrafyasında akan kanı sona erdirsin.  (Amin)
                                                                                                                       10 Ocak 2014 / ŞANLIURFA